Veelgestelde vragen

Goedendag, staat uw vraag erbij?

Veelgestelde vragen aan Aisha Massage

Dat ligt aan uw behoeftes en wensen. Heeft u behoefte aan pure ontspanning? Dan raad ik u een klassieke ontspanningsmassage aan  (eventueel in combinatie met hot stones). De druk van deze massage wordt aangepast naar uw wens, deze kan zowel subtiel als stevig worden toegepast. Dit altijd in overleg. 
Heeft u behoefte aan een stevige massage? Dan is de sportmassage een goede keuze.

Ik masseer niet vanaf een vaste locatie, ik masseer altijd bij de klant aan huis. In het gemak van uw eigen omgeving.
Ik neem mijn draagbare massagetafel, handdoeken, oliën, ontspannen muziek (indien gewenst) en eventueel hot stones mee. 

Nee, de sportmassage is geschikt voor zowel sporters als voor niet-sporters. Sportmassage kan worden toegepast bij rug-, nek- en schouderklachten, vermoeidheidsklachten en spierpijnen in het algemeen. Hierbij gebruik ik een stevige druk om de doorbloeding te bevorderen en afvalstoffen sneller af te voeren, waardoor er weer ontspanning in de spier ontstaat.

Ik werk graag grondig en niet gehaast, zodat wat ik masseer ook daadwerkelijk goed wordt behandeld. Dat houdt in dat ik indien nodig de 60 minuten gebruik voor rug, schouders en nek (uw armen neem ik hier ook standaard in mee). In 60 minuten kan ik ook de gehele achterzijde van het lichaam behandelen, of bijvoorbeeld alleen de onderzijde (benen). Dit wordt bepaald door wat er nodig is en wat u zelf wenst. Met een oog op de kwaliteit van de massage is het mijn inziens niet mogelijk om binnen 60 minuten uw voor- en achterzijde goed te behandelen.

In deze massage heb ik alle tijd om u grondig van top tot teen te masseren. De Deluxe massage is een massage van de voor- en achterzijde van het lichaam. Mocht u anders wensen? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Deze massage is te boeken in alle aangeboden massagevormen.

Het is fijn als u niet gehaast aan een massage begint. Vanuit hygiënisch​ oogpunt is het fijn als u vooraf aan de massage gedoucht heeft. Een warme douche draagt bij bovendien bij aan de ontspanning van de spieren.
Daarnaast raad ik u af om zwaar te tafelen (eten) voorafgaand aan een behandeling.

De eerste 3 maanden is dit niet mogelijk, uit voorzorg. Na deze 3 maanden kunt u absoluut weer genieten van een heerlijke ontspanningsmassage.

Klik hier voor de prijzen van Aisha Massage.

Helaas worden massages niet vergoed door zorgverzekeraars.

Zeker! Ik masseer tot maximaal 4 uur achter elkaar. Dit met een oog op de kwaliteit van de massage.

Uw ondergoed dient u altijd aan te houden. Het is handig om zo veel mogelijk uit te trekken, maar natuurlijk altijd tot waar u zich prettig bij voelt. U bent te alle tijden toegedekt met handdoeken. Ik sla deze enkel open op de plek waar gemasseerd wordt. U kunt tijdens de massage altijd aangeven als u zich niet prettig voelt. 

Nee, een massage is geen medische behandeling. Dit is dus niet nodig. U kunt zonder tussenkomst van de huisarts een afspraak met mij maken.

Nee, zeer zeker niet. Daarvoor bent u aan het verkeerde adres.

Staat uw vraag er niet bij? Stuur mij een bericht!