Over Aisha

Aisha Gerretzen verzorgt ruim 10 jaar massage aan huis van hoog en professioneel niveau waarin het welzijn van haar klant centraal staat. Haar type klant varieert van jong tot oud en heeft uiteenlopende behoeften.

Aisha heeft de sterke overtuiging dat iedereen op zijn/haar eigen manier behoefte heeft aan massage. Vaak weten mensen dit zelf niet en hebben zij leren leven met fysiek ongemak en/of stress totdat ze een behandeling hebben ervaren. Zie massage als onderhoud van uw lichaam.

Aisha maakt massage graag toegankelijk voor iedereen die de behoefte kent. Als gediplomeerd masseuse zal Aisha de behandeling altijd afstemmen op uw persoonlijke wensen/behoeften. Vindt u het spannend of denkt u zich niet helemaal op uw gemak te zullen voelen? Geen probleem. Aisha masseert namelijk in de regio Haaglanden bij u aan huis.

Ervaart u stress? Bent u gespannen? Heeft u pijnklachten? Of wilt u gewoon even lekker nergens aan denken en tot rust komen? Een heerlijk moment van ontspanning? Maak vandaag nog een afspraak met Aisha en maak kennis met massage.

Behandelingen

Sportmassage

Een sportmassage kan uitkomst bieden voor zowel sporters als niet-sporters. Het doel van sportmassage is het verbeteren van de spierconditie. Bij elke fysieke inspanning ontstaan afvalstoffen. Soms is het lichaam niet in staat deze afvalstoffen goed op te ruimen, waardoor pijnlijke en stijve spieren ontstaan (spierknopen/triggerpoints). De sportmassage wordt stevig op de spieren uitgevoerd, waardoor de doorbloeding wordt bevorderd en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Dit zorgt voor herstel en afname van de spierpijn.

Klassieke
ontspanningsmassage

U kunt alle spanning van u af laten glijden wanneer u kiest voor een klassieke massage. Bij de klassieke massage staat ontspanning van huid, spieren en geest centraal. De klassieke ontspanningsmassage is voor iedereen aan te raden, aangezien veel lichamelijke klachten terug zijn te voeren op een gespannen lichaam. Hoofdpijn bijvoorbeeld vindt bij veel mensen de oorsprong in een gespannen nek- en schoudergebied. Heeft u algehele klachten, stress of gespannen spieren? Deze klachten zijn met de klassieke massage goed te behandelen.

Deluxe massage
(behandeling van 2 uur)

De Deluxe massage kan voor meerdere doeleinden gekozen worden. Heerlijk 2 uur lang ontspannen en wegdromen tijdens een ontspannende massage of  bijvoorbeeld een grondige massage van het lichaam, waarbij spierknopen (triggerpoints) worden opgespoord en behandeld. Triggerpoints zijn lokale verkrampingen in spieren waar als gevolg van een gebrek aan doorbloeding en zuurstof een overgevoelige plek ontstaat. Aisha luistert altijd naar haar klant en stemt in overleg een behandelplan af.

PrijzenR E L A X65
Een moment voor uzelf.

 • Massage van 60 minuten

 • Massage aan huis

 • Behandeling naar keuzeE N J O Y90
1 uur massage te kort voor u?

 • Massage van 90 minuten

 • Massage aan huis

 • Behandeling naar keuze

 • Extra voordeel
TOP DEALD E L U X E115
2 uur lang heerlijk wegdromen!

 • Massage van 120 minuten

 • Massage aan huis

 • Behandeling naar keuze

 • Hoofd- en gezichtsmassage

 • Extra voordeel

Contact met Aisha

Een afspraak maken? Heeft u vragen?

06-24829560

Bel nu met mij via bovenstaand telefoonnummer of laat via het contactformulier uw gegevens en bericht achter. Ik neem altijd binnen 24 uur contact met u op.

Kijk hier voor een overzicht van veelgestelde vragen.